Datum vandaag Tijd 02:47:50 Eerste Kruishaarseweg 3862RT Nijkerk 102705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 14|06

Spontaan feest op Nijkerkse rotonde met fontein na winst Nederland

De politie is een aantal keer gepasseerd maar vond ingrijpen niet nodig

NIJKERK - Op de rotonde met de fontein aan de Frieswijkstraat in Nijkerk is zondagavond na de winst van Nederland een spontaan feest ontstaan. Door de winst besloten enkele jongeren in de fontein te springen. Ook namen zij een grote box mee wat zorgde voor vrolijke muziek.

Voorbijgangers met de auto toeterden vrolijk terwijl zij passeerden. Naar mate het feest voort ging werd het ook steeds drukker. De politie is een aantal keer gepasseerd maar vond ingrijpen niet nodig. Veel voorbijgangers grepen naar hun telefoon om een foto te maken.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.