Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 09|06

Brommerrijder komt onder vrachtwagen op de Voorthuizerweg in Nijkerk

NIJKERK - Op de Voorthuizerweg in Nijkerk is woensdagmorgen een brommerrijder onder een vrachtwagen gekomen. De jongeman reed over het fietspad rond 06:15 uur toen een vrachtwagen wilde afslaan naar Struik Foods. Hij zag de jongeman komende vanuit Voorthuizen over het hoofd.

De jongeman op de brommer raakte hierbij gewond en is ter plaatse behandeld door ambulance verpleegkundigen. De politie doet onderzoek naar de aanrijding.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.