Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 31|05

Boot kampt met motorproblemen in vaargeul Nijkerk, brandweer komt in actie

NIJKERK - Maandagmiddag 31 mei is er een boot in de problemen gekomen op het Nijkerkernauw ter hoogte van Nijkerk. De boot kampte met motorproblemen en kwam door die reden stil te liggen in de vaargeul.

De Nijkerkse brandweer is met de brandweerboot ter plaatse gekomen. De boot is in de Jachthaven ter water gelaten waarna de brandweerlieden naar de boot gingen. De boot met problemen is onder begeleiding van de brandweer naar de haven van Bunschoten gebracht.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.