Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 30|05

Automobiliste crasht op rotonde in Nijkerkerveen en komt tegen bushalte tot stilstand

Mevrouw wordt ter controle overgebracht naar het ziekenhuis

NIJKERKERVEEN - Zondagmiddag 30 mei heeft er op de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen een bizar ongeval plaatsgevonden. De bestuurster van de groene Volkswagen verloor op de rotonde de macht over het stuur en botste op een tegenligger. Daarna reed de mevrouw over de verkeerde kant van de rotonde en kwam tot stilstand tegen een bushalte.

Mevrouw wordt ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie neemt van getuigen verklaringen op. De politie start een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.