Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 10|05

Spoorboom kapot gereden Barneveldseweg Nijkerk, veel verkeershinder

NIJKERK - Maandag 10 mei is er forse verkeershinder ontstaan nadat een spoorboom kapot is gereden op de Barneveldseweg in Nijkerk.

Door de kapotte spoorboom rijden treinen stapvoets en toeteren ze bij het naderen van de overgang. Het verkeer moet hierdoor extra lang wachten. Ook de treintijden lopen enige vertraging op.

Spooraannemer Strukton is ter plaatsen om de schade te herstellen. De handhaving regelt momenteel het verkeer.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.