Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 09|05

Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond op de Nijkerkerstraat in Amersfoort

Bij de bestuurder werd een speeksel- en blaastest afgenomen

AMERSFOORT - Op de Nijkerkerstraat in Amersfoort is zondagmiddag rond 15:00 uur een automobilist tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval. De schade is behoorlijk door het eenzijdige ongeval.

Een ambulance verpleegkundige is ter plaatse om het slachtoffer op verwondingen te controleren. Bij de bestuurder werd een speeksel- en blaastest afgenomen. Gedurende de afhandeling van het ongeval was een rijbaan afgesloten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.