Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 07|05

Oproep voor goede ideeën voor de gemeente Barneveld

Doe mee aan online ideeënmarkt

GEMEENTE BARNEVELD - Heeft u een plan om uw leefomgeving meer duurzaam of gezelliger te maken? Bent u ondernemer en ziet u kansen voor Barneveld? Ben je een jongere en mis je iets in onze gemeente? Vindt u dat er meer aandacht moet komen voor een bepaald onderwerp of bepaalde groep mensen? De gemeenteraad is nieuwsgierig naar uw ideeën of oplossingen.

 

Denk aan ideeën over de openbare ruimte, groen, verkeer, milieu, jongeren, ouderenzorg, gezondheid, werken, horeca.

 

Hoe werkt het?
Stuur voor 27 mei uw ideeën naar [email protected] Schrijf kort en bondig. Leg uit hoe u tot het idee bent gekomen en wie er baat bij heeft. Na een eerste beoordeling ontvangt u een uitnodiging voor een online ideeënmarkt op 5 juni. Deze is van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt uw ideeen dan bespreken met raadsleden.

Reacties
nico zegt: spacer
NIEUWE IDEE GEMEENTEN BARNEVELD IK HEB WEL EEN HELLE MOOIEN IDEE VOOR VOORTHUIZEN HET ZAAL LEUK WEZEN ALS ER NIEUW GEBOUW KOMT ZO ALS bowlen CENTERUM MET POEL CENTERUM ER BIJ IN ËËN GEBOUW EN IN DE KELDER ZOORT DISCO THEEK EN bioscoop WOK restaurant DAT MIS IK WEL HIER VOORTHUIZEN VEEL DINGEN DIT ZAAL GAAF WEZEN ALS DAT IN DE TOEKOMST MET NIEUWE BOUW KOMT IK HEB EEN FOTO ER BIJ STAAN DAN KUNNEN JULLIE VERGELIJKEN WAT IK BEDOEL IK WOON ZELF IN VOORTHUIZEN EN ME GEBOORTEN PLAATS IS HUIZEN. EN IN HUIZEN HEB JE AL ZO IETS WAT IK SCHRIJF DAT HEET PLEIN 2000 DAAR ZIT ALLES IN GEBOUW DIT ZAL EGT GAAF WEZEN ALS DIT IN DE TOEKOMST IN VOORTHUIZEN KOMT DIT HEBT EGT TREK PLEITER IN VOORTHUIZEN DAT VEEL MENSEN OP AF KOMEN EN OOK SAMEN LEVING EN KINDEREN camping EN TOERISTEN VAKANTIE OP AF KOMEN
07-05-21 21:02
Score: -4
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines