Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 02|05

Nijkerkse fontein opnieuw vol gegooid met zeepsop

NIJKERK - Dat de avondklok niet meer actief was is in Nijkerk op zondagochtend al snel te merken. In de nacht van zaterdag op zondag is er in de fontein, die op de rotonde aan de Frieswijkstraat staat, zeepsop gegooid.

Het geintje met het zeepsop gebeurd een paar keer per jaar maar de gemeente is alles behalve blij met de streek. Het sop kan gevaarlijk worden zodra dit uit de fontein waait en op de rijbaan terecht komt. Ook kan het schoonmaken voor extra kost zorgen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.