Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 02|05

Redding van zwaan in centrum Nijkerk trekt veel bekijks

NIJKERK - Zaterdagmiddag is een zwaan "vast" komen te zitten op de Brede Beek in Nijkerk. Een zwaan was een tunnel in gezwommen waar hij aan één kant in kon zwemmen maar waarbij de andere kant is afgesloten door een vuilrooster.

De medewerkers van de dierenambulance slaagde er niet zelf in om de zwaan te verjagen naar de open kant van de tunnel en schakelde de brandweer in. Omdat het water zich in het centrum bevindt was er een grote massa op de been om te kijken naar het spektakel.

Uiteindelijk is de zwaan verjaagd naar een open deel waar hij uit het water is getild. Op de plas verderop is het die weer vrijgelaten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.