Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 24|04

Schildpad op vervroegd kraambezoek bij broedende zwaan in Stadspark Nijkerk

NIJKERK - In het Nijkerkse stadspark aan de Frieswijkstraat leven al enkele jaren zwanen en een schildpad. Nu één zwaan op het nest aan het broeden is heeft de schildpad besloten op regelmatig op vervroegd kraambezoek te komen.

De schildpad ligt regelmatig bij de zwaan op het nest en trekt hiermee veel bekijks.

Ton zegt: spacer
En ik dacht dat het bericht over een schildpad bij een zwaan, vorige week in Leusden, nog uniek was. Niet dus...
30-04-21 21:25
Score: 0