Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|04

Politie Nijkerk waarschuwt voor pannenverkoper

Gebruik altijd het gezonde verstand!

NIJKERK - Afgelopen week ontving de politie meerdere meldingen over een pannenverkoper in Nijkerk. Een man zou in Nijkerk bij diverse mensen aan de deur zijn gegaan of mensen op straat hebben aangesproken om een pannenset te kopen van hem.

Vaak kan je voor een mooi prijsje de pannenset op de kop tikken. Bij een daadwerkelijke verkoop hoort de politie vaak dat men er later achter komt er toch wel erg veel geld is betaald voor de pannenset of dat deze van een slechte kwaliteit zijn. De pannenverkopers zien er vaak netjes uit, hebben een vlotte babbel en rijden in een mooie auto.

Er is hier (nog) geen sprake van een strafbaar feit. Wel wil de politie waarschuwen voor een dergelijke wijze van verkoop. Gebruik altijd het gezonde verstand. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn is dat vaak ook zo!

Aalt Jager zegt: spacer
Zijn er mensen die een pannen set hebben gekocht ?
19-04-21 12:14
Score: 0