Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|04

Mountainbiker gewond bij aanrijding in Nijkerk, fiets breekt in twee stukken

NIJKERK - Op de Nieuwe Voorthuizerweg in Nijkerk is zaterdagmiddag 17 april een mountainbiker in botsing gekomen met een bestelbus. De fietser raakte gewond en is voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde volgens 112 Meldingen Nijkerk omstreeks 15:20 uur op de kruising met de Woudweg.

Zijn fiets brak door de klap doormidden. Zijn fiets is door bekenden opgehaald. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

HvdBerg zegt: spacer
De fiets in de kar is toch echt een racefiets gezien het stuur, voorvork en wielen.
17-04-21 17:36
Score: -2