Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 16|04

Ook dit jaar thuis herdenken op 4 mei

NIJKERK / HOEVELAKEN - Door de coronamaatregelen gaat ook dit jaar de 4 mei herdenking anders dan we gewend zijn. Groepen bijeenbrengen is momenteel, en naar verwachting ook op 4 en 5 mei, niet of beperkt toegestaan. Dit heeft gevolgen voor de lokale herdenkingen en vieringen.

In Nijkerk en in Hoevelaken is besloten wel bescheiden te herdenken, maar zonder publiek. Er is daarom geen stille tocht of bijeenkomst, en u kunt niet ter plekke komen kijken. De herdenking in de kern Nijkerk is wel live te volgen via de lokale omroep, zodat u alles wat er gebeurt kunt zien. Ook in Hoevelaken wordt er gekeken naar mogelijkheden om live te streamen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.