Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 19|03

Fietsendieven actief in Scherpenzeel

Dit betroffen voornamelijk elektrische fietsen maar ook racefietsen

SCHERPENZEEL - De afgelopen weken zijn er acht fietsen binnen de gemeente Scherpenzeel gestolen. Dit betroffen voornamelijk elektrische fietsen maar ook racefietsen.

Drie fietsen werden uit schuren/garage's gestolen. De andere vijf uit plekken zoals nabij de kerk in het centrum of een supermarkt. Opvallend is dat de geparkeerde fietsen er soms maar even staan voordat deze gestolen worden.

Zie je mensen die aandacht hebben voor geparkeerde fietsen of fietsen rekken/stallingen in de gaten lijken te houden? Bel de politie! (0900 8844 en bij spoed/heterdaad situaties 112)

Bertus zegt: spacer
Denk eerder dat de fietsers zelf in de gaten gehouden worden en vervolgens wanneer ze hun rijwiel parkeren en er bij weglopen, bestolen worden.
24-03-21 14:48
Score: 2