Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 12|03

Automobilist uit Bunschoten bekneld bij ongeval op de Watergoorweg in Nijkerk

De bestuurder had een positieve blaastest, in het ziekenhuis is bloed afgenomen

NIJKERK - Op de Watergoorweg heeft vrijdagochtend rond 8.00 uur een ongeluk plaatsgevonden. Een auto kwam op zijn kant terecht en de 21-jarige bestuurder uit Bunschoten van het voertuig raakte bekneld.

De automobilist is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en heeft een verkeersbord uit de grond gereden. Daarna is hij met de auto op zijn kop tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is door de hulpdiensten bevrijd. De opgeroepen traumahelikopter is afgemeld.

De bestuurder had een positieve blaastest, in het ziekenhuis is bloed afgenomen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.