Datum vandaag Tijd 10:14:38 Nijkerk 42990 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-128

woensdag 21 april 2021

VRIJDAG 26|02

Schuldhulpverlening voor ondernemers in Nijkerk

"Neem contact op met de gemeente en maak gebruik van de hulp die er voor u is"

NIJKERK - Ook ondernemers en zzp-ers komen vanaf 1 januari 2021 in aanmerking voor gratis schuldhulpverlening. De gemeente Nijkerk schakelt hiervoor Menzing & Partners en het Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK) in. Beiden partijen hebben de noodzakelijke expertise en certifi cering om ondernemers en zzp-ers te helpen.

Wethouder Mariƫlle Broekman roept ondernemers met (dreigende) schulden op om van de regeling gebruik te maken: "Ik weet dat ondernemers en zzp-ers graag hun eigen problemen oplossen. Maar schulden hebben de vervelende eigenschap buiten de eigen invloed om in de loop van de tijd alleen maar hoger te worden, bijvoorbeeld door allerlei boetes. Stap dus over die drempel, neem contact op met de gemeente en maak gebruik van de hulp die er voor u is".

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.