Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:14:38 Nijkerk 42990 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-128

Ambulance 09-128

woensdag 21 april 2021

DINSDAG 23|02

GGD is geschokt door vandalisme van teststraat in Bunschoten

De bekladding heeft geen gevolgen gehad voor de ingeplande tests

BUNSCHOTEN - Afgelopen nacht hebben onbekenden bij de GGD testlocatie bij de Immanuelkerk in Bunschoten bewegwijzeringsborden en de GGD tent buiten de kerk beklad met leuzen. Op dit moment weet de GGD niet wie hiervoor verantwoordelijk is. De GGD is gesprek met de politie voor aangifte.

 

De bekladding heeft geen gevolgen gehad voor de ingeplande tests, deze hebben gewoon doorgang kunnen vinden zonder dat er wachttijden ontstonden. De schade omvat, voor zover bekend, een aantal bewegwijzeringsborden en een aantal tentdoeken. De doeken zijn vanmorgen vervangen door nieuwe doeken. Ook de bewegwijzeringsborden zullen moeten worden vervangen. Aan de Immanuelkerk zijn geen vernielingen aangebracht.

 

'De GGD is geschokt door dit vandalisme. Dit soort acties hebben hun weerslag op onze medewerkers. We werken hard om de pandemie te bestrijden en het project grootschalig testen in samenwerking met de gemeente Bunschoten is een belangrijk middel dat we inzetten in de strijd tegen het virus.', aldus de GGD.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines