Datum gisteren Tijd 22:09:08 (dia) Holkerweg 3861PA Nijkerk 26532 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

maandag 01 maart 2021

DINSDAG 16|02

Dode cavia's aangetroffen in emmer bij speeltuin in Nijkerk

NIJKERK - Vandaag kreeg de wijkagent van Nieuw Corlaer in Nijkerk een berichtje van de dierenambulance, dat er 3 dode cavia's waren aangetroffen, aan de Asserhof. De cavia's zaten in een emmer, en stonden op de hoek van de speeltuin.

De politie is bezig met een onderzoek om de doodsoorzaak te achterhalen en hopelijk ook de eigenaar van de cavia's. De emmer is er hoogstwaarschijn afgelopen zondag neergezet. Is er iemand die iets gehoord of gezien heeft, wilt u dan 0900-8844 bellen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.