Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:09:08 (dia) Holkerweg 3861PA Nijkerk 26532 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 01 maart 2021

DONDERDAG 11|02

Schaatsers moeten het ijs verlaten op last van de burgemeester

De ontruiming verliep rustig, na ongeveer een half uur was iedereen van de ijsvloer vertrokken

NIJKERK - Donderdagmiddag rond 17.00 uur heeft burgemeester Gerard Renkema het de schaatsbaan op het randmeer net voor de Nijkerkerbrug laten ontruimen door politie en handhaving.

 

Op het hoogtepunt vanmiddag waren er ruim zeshonderd mensen op het ijs, ten tijde van de ontruiming waren er nog zo'n vierhonderd personen op het ijs. Rond 16.15 uur is er zeker één persoon door het ijs gezakt, deze is door omstanders op het droge geholpen. De persoon raakte niet onderkoeld.

 

De ontruiming verliep rustig, na ongeveer een half uur was iedereen van de ijsvloer vertrokken. Of er morgen wel weer geschaatst mag en kan worden is nog niet bekend.

Video's
Reacties
Chris zegt: spacer
Tamelijk seniel om er van uit te gaan dat de burger een burgemeester nodig zou hebben om voor hen te denken. Laat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid nemen, de overheid moet zich lekker bezig houden met wegenbouw en zorgen dat er genoeg zorg en huisvesting is. En laat dat nu net de dingen zijn waar ze van weglopen...
11-02-21 21:29
Score: 7
Free Rider zegt: spacer
Waar bemoeit die burgemeester zich mee, wat als er geen ijs ligt en je gaat zwemmen, moet je dat dan eerst aan die überburgermeister vragen.
12-02-21 17:09
Score: 5
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines