Datum gisteren Tijd 22:09:08 (dia) Holkerweg 3861PA Nijkerk 26532 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

maandag 01 maart 2021

DONDERDAG 11|02

Schaatsliefhebbers genieten van het natuurijs op de randmeren

Tientallen liefhebbers komen schaatsen in de winterzon

NIJKERK - Steeds meer schaatsliefhebbers wagen zich op natuurijs, hoewel het op veel plekken nog niet veilig is. IJsclubs maken zich zorgen.

Donderdagmorgen is het al erg druk op het randmeer net voor de Nijkerkerbrug in Nijkerk. Tientallen liefhebbers komen schaatsen in de winterzon. Naar schatting zijn er rond de tweehonderd schaatsers op het ijs aan de Berencamperweg / Zeedijk.

Ga jij de komende dagen het ijs op? Dan genieten wij daar natuurlijk graag van mee! Voeg jouw mooiste foto toe via de knop 'Toevoegen' onder de foto's.

Update

Op dit moment worden de mensen van het ijs gehaald bij de Berencamperweg / Zeedijk. Het ijs is gevaarlijk en kan niet meer betreden worden!

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.