Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2021, 16:20

Brutale gewapende autoroof op kruispunt in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 15:59 uur

BARNEVELD – Een automobilist is dinsdagavond 19 januari van zijn auto beroofd. De man stond te wachten voor het rode verkeerslicht op het kruispunt bij de Veluwehal in Barneveld toen hij onder bedreiging van een vuurwapen zijn auto werd uitgezet.

Een camera heeft iets later zijn zwarte Volvo V40 met kenteken 3-SPF-85 gesignaleerd op de weg van Voorthuizen richting Putten. Daarna ontbreekt ieder spoor. Helaas had de man net getankt dus de dader kan ver komen.

Als u iets heeft gezien of als u weet waar de Volvo V40 staat neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Update

De auto is teruggevonden in een Nijkerkse woonwijk. Een 31-jarige man is aangehouden. De zwarte Volvo is meegenomen voor onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.