Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 13|01

Auto te water in Nijkerk, hond gaat met baasje mee in ambulance

Bestuurder en hondje veilig op het droge

NIJKERK - Woensdag omstreeks 12.45 uur kwam er een melding van voertuig te water. Een voorbijganger had de auto in de sloot zien liggen en de hulpdiensten geïnformeerd. Brandweer, ambulance, politie en een trauma team met helikopter spoedde zich naar het Nekkenveld tussen Nijkerk en Bunschoten.

Aangekomen bleek er een kleine bestelwagen achterstevoren in de sloot te zijn beland. De berijder van de auto was aanspreekbaar maar kwam de auto niet uit. Ondertussen landde een traumateam in het aangrenzende weiland om assistentie te verlenen.

Na enige tijd is de bestuurder van de auto uit het voertuig gekomen en op de gereedstaande brancard gelegd. Op zijn buik ging zijn trouwe viervoeter zitten die met zijn baasje de gereedstaande ambulance in is gegaan. Beiden zijn richting het ziekenhuis gereden.

Een berger heeft de auto vervolgens uit de sloot gehaald.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.