Datum gisteren Tijd 19:33:47 (dia) Gildenstraat 3861RG Nijkerk 85038 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 25 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 06|01

Minishovel in vlammen op landgoed De Salentein in Nijkerk

NIJKERK – Woensdag rond de klok van 8.30 uur is de Nijkerkse brandweer gealarmeerd voor een brand op landgoed De Salentein. Bij de tweede melding werd er al opgeschaald naar een middelbrand en mocht ook de hoogwerker uitrukken.

Aangekomen kwam er veel rook uit een historische schuur van meer dan 200 jaar oud. In de schuur stond o.a. een minishovel die volledig in brand bleek te staan. Een werknemer van landgoed De Salentein heeft gelijk actie ondernomen en met een trekker de minishovel uit de schuur weten te rijden.

De brandweer heeft in korte tijd de shovel geblust en is toen de schuur gaan ventileren.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.