Datum gisteren Tijd 17:23:51 Bgm-03 Br Afval Nachtegaalsteeg Nijkerk 071131 071161 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 januari 2021

ZONDAG 20|12

Auto botst tegen boom op de Barneveldseweg in Nijkerk

Vermoedelijk drank in het spel

NIJKERK - Ter hoogte van de Appelse molen op de Barneveldseweg in Nijkerk is zondagochtend een auto in botsing gekomen met een boom. De huldiensten waaronder politie, ambulance en brandweer werden gealarmeerd. Het ongeval gebeurde rond 8.45 uur. Het was al gelijk duidelijk dat de bestuurder van de auto niet zwaar gewond was geraakt. Zijn auto was wel total loss.

Nadat de bestuurder, een 65-jarige Nijkerker, was nagekeken in de ambulance is deze aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

De auto kwam uit de richting van Nijkerk en is na de botsing met de boom rondgedraaid om vervolgens op de andere weghelft tot stilstand te komen.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.