Datum gisteren Tijd 17:23:51 Bgm-03 Br Afval Nachtegaalsteeg Nijkerk 071131 071161 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 januari 2021

ZATERDAG 19|12

Verdachte steekt snelweg over om aan de politie te ontkomen [video]

HOEVELAKEN - Op de A1 bij Hoevelaken heeft een man na een staandehouding geprobeerd de snelweg over de steken in een poging aan de agenten te ontkomen.

Het incident gebeurde omstreeks 16:30 uur. Agenten wilde een Mercedes Welke op de A1 vanuit Barneveld richting Amersfoort reed controleren en gaven daarom en volg teken. De auto kwam tot stilstand op de parkeerplaats van het tankstation de Middelaar.

Vervolgens heeft een van de inzittenden geprobeerd de snelweg over te steken. De verdachte wist een van de rijrichtingen over te steken. Op de rijrichting richting Barneveld kon een aanrijding met een personenauto ternauwernood worden voorkomen.

Agenten hebben de man weten aan te houden en teruggebracht naar de parkeerplaats.

Wat de reden is dat de man probeerde te vluchten is op dit moment nog onduidelijk.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.