Datum gisteren Tijd 14:48:18 (dia) Prinsenweg 3862PW Nijkerk 61578 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 11 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 19|11

Kinderen krijgen knuffel voor de schrik bij flatbrand in Nijkerk

Een brandweerman ving één van de kinderen op met een warme deken en een mooie traumabeertje voor de schrik

NIJKERK - Donderdagmiddag even na 13.00 uur kwam de melding binnen bij de brandweer Nijkerk van een flatbrand aan De Ruyterstraat. Met twee voertuigen is er uitgerukt waaronder de hoogwerker.

Aangekomen had de brandweer de brand snel onder controle. Volgens getuigen waren er minimaal twee kinderen binnen. Voor de zekerheid is ook een ambulance ter plaatse gekomen. Eén van de brandweermannen ving één van de kinderen op met een warme deken en een mooie knuffel voor de schrik.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.