Datum gisteren Tijd 23:49:24 (dia) Buntwal 3864MX Nijkerkerveen 147132 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

zaterdag 28 november 2020

WOENSDAG 11|11

Buurt loopt uit voor "Corona proof" feest in Nijkerk, politie ingezet [video]

NIJKERK - Woensdagavond was er in de wijk Groot Corlaer en omgeving luide muziek te horen. Een Nijkerkse DJ kwam op het Kombuis langs om een "corona proof" mini feestje te geven. Vanuit de achterkant van een bus werd een heus dj optreden gegeven.

De buurt liep uit om te kijken waar de muziek vandaan kwam. Om de feeststemming compleet te maken werd een boom versierd met glitterslingers. In totaal stonden er 50 mensen te kijken naar het optreden.

De politie heeft na het feest met een megafoon medegedeeld dat het verboden was om samen te scholen en dat iedereen werd verzocht om naar huis te gaan. Er is een gesprek geweest met de bewoners van de woning en de politie, er zijn geen bekeuringen uitgedeeld.

Video's
Koosje zegt: spacer
Het is maar goed ook
Want als je nu feest gaat vieren