Datum gisteren Tijd 23:49:24 (dia) Buntwal 3864MX Nijkerkerveen 147132 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

zaterdag 28 november 2020

MAANDAG 19|10

Brandweer rukt uit voor brand bij visverwerkingsbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

Last van rook? Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Maandagavond 19 oktober rond 23.10 uur is een grote uitslaande brand ontstaan bij een visverwerkingsbedrijf aan de Haringweg in Bunschoten-Spakenburg.

Volgens 112 Meldingen Bunschoten werd om 23:29 uur opgeschaald naar het sein 'Grote brand'. De brand woedt bij het bedrijf Van de Groep Fish Processing. Meerdere eenheden van de brandweer zijn ingezet om de brand te bestrijden. De brandweer wist de brand te beperken tot het gebouw. Momenteel wordt er onderzoek gedaan om te kijken waar de brand zich binnen nog bevindt om te brand volledig te kunnen doven.

Behalve brandweer Bunschoten was er ook een voertuig uit Nieuwegein en de hoogwerker uit Nijkerk.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.