Datum vandaag Tijd 11:23:19 (dia) Drie Morgenland 3863ZH Nijkerk 131424 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

zondag 25 oktober 2020

MAANDAG 05|10

Automobilist raakt van de oprit A28 in Nijkerk en belandt in droge sloot

NIJKERK - Een automobilist die maandagmorgen via de oprit 8A de A28 op wilde rijden in de richting van Amersfoort is halverwege van de weg geraakt. De auto is in de berm beland en na zo’n honderd meter in een vrijwel droge sloot beland.

Er werd groot alarm gegeven voor politie, ambulance, brandweer en traumahelikopter. Uiteindelijk is de bestuurder redelijk snel uit zijn auto gekomen en naar een gereedstaande ambulance gebracht. De helikopter is niet ter plaatsen gekomen en de afrit is maar tijdelijk afgesloten geweest.

Waarschijnlijk hebben de natte weersomstandigheden een rol gespeeld bij het ongeval.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.