Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:23:19 (dia) Drie Morgenland 3863ZH Nijkerk 131424 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zondag 25 oktober 2020

ZATERDAG 03|10

Vrijwilligers dierenambulance in het zonnetje gezet in aanloop naar Dierendag

Coördinator Cor Lubbers nam voor het team een bos bloemen en een attentie voor de vrijwilligers in ontvangst

REGIO - Stichting Dierenambulance Putten-Barneveld heeft sinds haar oprichting in 2018 al heel wat dierenlevens gered en bijgedragen aan de hereniging van baasjes met hun dieren.

 

Reden voor de gemeenten Barneveld en Putten om de vrijwilligers in aanloop naar Dierendag op 4 oktober in het zonnetje te zetten. Coördinator Cor Lubbers nam voor het team een bos bloemen en een attentie voor de vrijwilligers in ontvangst. Hij kreeg deze, mede namens Marijn Hofmeijer van de gemeente Putten, uitgereikt door Dirk Klein van de gemeente Barneveld.

 

De dierenambulance wordt ingezet voor de hulpverlening aan (gewonde) zwerfdieren, het verwijderen van dode dieren in de openbare ruimte en het vervoer van gevonden huisdieren, honden en katten naar dierentehuis Levenslust.

 

Dierenambulance Putten Barneveld is werkzaam in de plaatsen Putten, Terschuur, Zwartebroek, Barneveld, Voorthuizen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en Garderen. Wilt u een melding doen? Bel dan 06 – 55 79 78 50.

 

De dierenambulance is op zoek naar vrijwilligers. Een leuke 'baan'. Heeft u hier belangstelling voor of wilt u hier meer over weten? Bel dan ook even met het genoemde nummer, ze heten u hartelijk welkom!

 

De registratie van vermiste en gevonden dieren is in de gemeente Barneveld geregeld via Amivedi. Uiteraard ontvangen ook de medewerkers van Amivedi en dierentehuis Levenslust een mooie bos bloemen als dank voor hun inzet van de gemeenten Barneveld en Putten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines