Datum vandaag Tijd 11:23:19 (dia) Drie Morgenland 3863ZH Nijkerk 131424 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

zondag 25 oktober 2020

DONDERDAG 17|09

Vuurwerk veroorzaakt brand in boom aan de Oude Amersfoortseweg in Nijkerk

Een buurtbewoner heeft geprobeerd de brand te blussen met enkele gieters met water maar dit mocht niet baten

NIJKERK – Op de Oude Amersfoortseweg is donderdagmiddag een boom in brand gestoken. Even na 16.00 uur kwam de melding binnen bij de Nijkerkse brand weer die vervolgens zonder spoed richting de boom is gereden.

Ondertussen was geprobeerd door een buurtbewoner de brand te blussen met enkele gieters met water maar dit mocht niet baten. De brandweer heeft de boom geblust en vervolgens de hoogwerker ter plaatse laten komen om de boom om te halen.

De holle boom waar al niet veel leven meer in zat is in brand gevlogen door zwaar vuurwerk volgens getuigen.

Video's
Reactie van Herman heeft een slechte score. Toon reactie