Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

DINSDAG 15|09

Jongen ernstig gewond na steekincident in Hoevelaken, weet u wie de dader is?

De politie heeft aanwijzingen dat de verdachten uit Amersfoort komen

HOEVELAKEN - In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus ontstond ruzie tussen een aantal jongeren op De Brink in Hoevelaken. Een 18-jarige jongen werd meerdere keren gestoken en raakte ernstig gewond. Een tweede jongen raakte lichtgewond.

De politie heeft aanwijzingen dat de verdachten uit Amersfoort komen. Het gaat mogelijk om jongeren van 16-18 jaar oud. Vanwege de jonge leeftijd van de verdachten worden ze nu onherkenbaar getoond. We roepen de jongens op om zich bij de politie te melden.

Vragen
Weet u wie deze jongens zijn? Weet u wie gestoken heeft? Of beschikt u over informatie over de aanleiding van dit incident? De politie spreekt u graag!

Zie ook:

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.