Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

ZATERDAG 12|09

Vrachtwagen met pech blokkeert rotonde in Nijkerk

NIJKERK - Zaterdagmorgen omstreeks 09:05 uur kreeg Verkeerscentrale VC Midden Nederland een melding van een obstructie op de A28 in Hooglanderveen.

Op de A28 richting Zwolle zijn de wielen onder de aanhanger van een vrachtwagen uitgeklapt. De vrachtwagencombinatie is op de rotonde van afrit 8a Amersfoort Vathorst tot stilstand gekomen waardoor de boog richting Nijkerk is geblokkeerd. Rijkswaterstaat heeft rijstroken afgezet en losgekomen delen van het wegdek verwijderd. Het verkeer kan via de binnen de binnencirkel van de rotonde doorgang vinden.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.