Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

ZONDAG 06|09

Auto vliegt uit de bocht en botst tegen boom in Hooglanderveen

HOOGLANDERVEEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn rond middernacht de hulpdiensten met grote spoed opgeroepen naar de Hanzeboulevard in Hooglanderveen. Op het kruispunt was een Toyota Aygo met twee inzittenden, afslaand vanaf de Hanzeboulevard richting de Hanzetunnel, uit de bocht gevlogen.

Rijdend door de middenberm was de auto aan de overzijde van de weg tegen een boom tot stilstand gekomen. De jonge bestuurster heeft hier dermate letsel opgelopen dat zij met de ambulance naar het UMC moest worden gebracht. Het wegdek was ten tijde van het ongeval glad door regenval. De brandweer was aanvankelijk ook opgeroepen maar de oproepmelding werd even later weer ingetrokken.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.