Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

VRIJDAG 04|09

Brandweer takelt gewonde scootmobieler uit greppel in Hoevelaken

HOEVELAKEN - Vrijdagmiddag 4 september rond 15.40 uur is een man met zijn scootmobiel in een greppel langs de Nijkerkerstraat in Hoevelaken gevallen.

Omdat de ambulancemedewerkers de man niet uit de greppel kregen is de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze heeft met een kraan het slachtoffer uit de greppel gehesen. De man is behandeld door een ambulanceverpleegkundige.

Hoe de persoon in de greppel terecht is gekomen is nog niet duidelijk. Tijden het incident was de weg van en naar Hoevelaken afgesloten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.