Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

DONDERDAG 27|08

Auto op zijn kant bij eenzijdig ongeval op de Barneveldseweg in Nijkerk

Rond 19.15 uur was de auto opgehaald door een berger en kon de weg weer worden vrijgegeven.

NIJKERK – Rond de klok van 18.30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Barneveldseweg in Nijkerk. Een personenauto die vanuit de van Spaenstraat kwam gereden en uit moest wijken voor een ander voertuig, heeft een bermblok geraakt waardoor de auto uit balans raakte en op zijn zijkant belandde.

De ambulance, politie en brandweer werden gealarmeerd en waren snel ter plaatse. Met de inzittende viel het echter mee en zat vooral de schrik er behoorlijk in.

Het verkeer heeft enige tijds hinder ondervonden van het ongeval.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.