Datum gisteren Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 29 september 2020

WOENSDAG 05|08

Veel rook bij brand in garage Nijkerk

Enkele vogels konden met kooi en al uit het huis gehaald worden.
NIJKERK – In de nacht van dinsdag op woensdag 5 augustus is er brand geweest aan de Kardinaal Alfrinklaan in Nijkerk. De brand was ontstaan in de schuur die direct aan de woning grensde. Rond 03.00 uur is de brandweer gealarmeerd en deze waren weer snel ter plaatse. De rook kwam op dat moment al uit het dak van de schuur. Toen de brandweer eenmaal binnen was kon het vuur snel geblust worden. De rookontwikkeling was echter hevig en had zich verspreid door het hele huis.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Een mogelijke oorzaak is broei in poetslappen die in de schuur lagen. Een ambulance is nog ter plaatse geweest om controle uit te voeren bij enkele mensen die rook hadden ingeademd.
Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.