Datum vandaag Tijd 13:57:55 (dia) Camping Nieuw Hulckesteijn Hulckesteijn 3861MZ Nijkerk 97826 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

woensdag 12 augustus 2020

DINSDAG 28|07

Verdachte situatie bij De Koningslinde aan de Larixlaan in Nijkerk

De politie heeft met zaklampen rond de school gezocht maar niets aangetroffen

NIJKERK - Maandagavond 27 juli rond 22.30 uur werden in de wijk Paasbos meerdere politie-eenheden met spoed opgeroepen voor een mogelijke verdachte situatie bij het schoolgebouw van De Koningslinde aan de Larixlaan in Nijkerk.

De politie heeft met zaklampen rondom de school gezocht, maar niets aangetroffen. Ook de uitvalswegen bij de school werden door agenten in de gaten gehouden. Meldingen over overlastgevende jeugd zou de aanleiding zijn geweest voor de zoekacties rondom de school.

Bewoners uit de wijk Paasbos zouden zich zorgen al langere tijd zorgen maken over hun wijk en hebben hun zorgen op social media geuit. Politie heeft hierop gereageerd en herkent de problemen en geven aan alles aan te doen en bij meldingen zo gauw mogelijk ter plaatse te gaan en indien nodig op te treden.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.