Datum vandaag Tijd 13:57:55 (dia) Camping Nieuw Hulckesteijn Hulckesteijn 3861MZ Nijkerk 97826 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

woensdag 12 augustus 2020

DINSDAG 14|07

WC op station Nijkerk in brand

Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden van de brand

Nijkerk – Dinsdagavond rond 19.45 uur werd er een brand ontdekt op het station in Nijkerk. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Op het station was er brand ontstaan in het openbare toilet. De brandweer forceerde de deur van de WC waarna zwarte rook tevoorschijn kwam. De brand was daarna snel geblust.

In het oude stationsgebouw is onder andere reclamebureau Perron 18 gevestigd. Of er schade is door rook of water is niet bekend. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden van de brand. Passagiers die uitstapte op het station konden via één zijde het station verlaten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.