Datum vandaag Tijd 13:03:36 Bgm-03 Oms Brandmelding O8214 Hotel Het Wheemplein Venestraat Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 12 augustus 2020

MAANDAG 06|07

Poolse werknemer (35) omgekomen door vallende lading bij bedrijf in Putten

Het slachtoffer overleed in de ambulance aan zijn verwondingen

PUTTEN - Maandagmorgen 6 juli rond 11.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden in een bedrijfshal van een diervoederproducent aan de Industrieweg in Putten.

Een Poolse medewerker is geraakt door een vallende lading en daarbij zwaargewond geraakt. De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder een traumahelikopter om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer overleed in de ambulance aan zijn verwondingen

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. De Inspectie SZW doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.