Datum gisteren Tijd 23:51:14 P Bgm-01 Reanimatie (inzet Aed) Holkerweg Nijkerk 071180 Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (GHOR Co?rdinator First...
donderdag 09 juli 2020

MAANDAG 15|06

Veel schade bij flinke aanrijding op kruising in Nijkerk

NIJKERK - Maandagmiddag 15 juni rond 12.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Melkrijder met de Watergoorweg in Nijkerk.

Tijdens het keren van de oranje personenauto ging het mis. Een passerende personenauto zag de kerende auto te laat en botste hard op de auto. Beide voertuigen liepen flinke schade op en zullen door een bergingsbedrijf worden geborgen.

De twee bestuurders zijn licht gewond geraakt en zijn in een ambulance gecontroleerd. Door het ongeval was de Watergoorweg gedeeltelijk versperd.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.