Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:57:55 (dia) Camping Nieuw Hulckesteijn Hulckesteijn 3861MZ Nijkerk 97826 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

Ambulance 07-101

woensdag 12 augustus 2020

ZONDAG 07|06

Voetganger aangereden in Ermelo, automobilist rijdt door

De politie op zoek naar een donkergrijze Volkswagen of Seat die kap van rechterbuitenspiegel mist

ERMELO - Zondagmiddag is op de Horster-Engweg in Ermelo een voetganger aangereden. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat onderzoek in het ziekenhuis noodzakelijk was. Op dit moment is de toestand van het slachtoffer niet bekend.

 

De veroorzaker van deze aanrijding reed door zonder zijn of haar identiteit bekend te maken. In verband met deze aanrijding is de politie op zoek naar een donkergrijze Volkswagen dan wel Seat met als opvallend kenmerk dat van deze auto de spiegelkap van rechterbuitenspiegel mist.

 

Ziet u de auto rijden, bel dan 112. Treft u de auto ergens terwijl deze geparkeerd staat of weet u waar deze auto nu is, noteer indien mogelijk het kenteken en bel 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Mirjam Eitjes zegt: spacer
Goedenavond,

Ik heb geen reactie op het ongeluk, maar als ik deze weg zie wordt ik al nerveus. Wij hebben sinds kort een chalet in Voorthuizen aan de LanGe Zuiderweg. We gaan regelmatig fietsen. Wat een enge toestand is dat zeg. We komen uit de Randstad en zijn wel wat gewend, maar ze rijden hier echt als gekken zo hard op dergelijke wegen. Dan fiets je daar We krijgen er steeds meer een hekel aan zeker als ik bovenstaand bericht lees. Het zijn racebanen, controle is er niet. Ze houden niet eens in, als ze ons passeren. Het is net Russisch roulette. Wanneer zijn wij aan de beurt. Wilde dit toch eens even kwijt. Vr. Groet. Fam. Eitjes
08-06-20 01:38
Score: 2
Yvon zegt: spacer
Ik deel dit soort berichten altijd wel maar je hoort of ziet nooit dat de dader gevonden is. Ben eigenlijk wel benieuwd
12-06-20 14:54
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines