Datum vandaag Tijd 13:03:36 Bgm-03 Oms Brandmelding O8214 Hotel Het Wheemplein Venestraat Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 12 augustus 2020

DONDERDAG 28|05

Brandstichter vrachtwagens Ermelo zet zichzelf ook in de fik [video]

De brandstichter is vastgelegd op de bewakingscamera

ERMELO - Vijf vrachtwagens van eendenslachterij Tomassen Duck-To zijn afgelopen nacht uitgebrand nadat deze werden aangestoken. De brandstichter is vastgelegd op de bewakingscamera.

De brand zou zijn aangestoken door een dierenactivist die zelf ook gewond moet zijn geraakt. De directeur van het bedrijf zou in bezit zijn van de autosleutels.

Zie ook:

Video's
tony zegt: spacer
Vreemd deze beelden , dit lijkt met een mobieltje (verticaal) te zijn opgenomen (zie het schokkende meebewegen) , en echt niet met een bewakingscamera wat een onzin, we zien duidelijk de contouren van de 2 filmers die dus kennis hadden van deze aanslag, als schaduw, als ik doordenk dan heb ik andere vermoedens hoe deze scene tot stand is gebracht.

[Redactie] De video is met een mobieltje opgenomen vanaf het scherm waar de bewakingsvideo op werd getoond.
28-05-20 19:21
Score: -2