Datum gisteren Tijd 12:04:28 Aanrijding Met Letsel (personenauto) (met Gewonden: ) A28 Li,9 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 25 mei 2020

ZATERDAG 09|05

Uitslaande brand in leegstaande stal Putten

Een tweede schuur met rieten kap op een belendend perceel heeft ook vlam gevat

PUTTEN - In een leegstaande stal aan de Nijkerkerstraat - N798 in Putten is zaterdagmiddag 9 mei brand ontstaan. Volgens Alarmeringen Putten kwam de eerste melding omstreeks 17:20 uur binnen.

De brandweer heeft al snel opgeschaald naar grote brand, waarna meerdere wagens ingezet konden worden om de brand onder controle te krijgen. Een tweede schuur met rieten kap op een belendend perceel heeft ook vlam gevat. Deze werd natgehouden om overslag te voorkomen.

Onderzoek door de Adviseur Gevaarlijke Stoffen zal moeten uitwijzen of asbest mogelijk in de stal aanwezig is.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.