Datum gisteren Tijd 12:04:28 Aanrijding Met Letsel (personenauto) (met Gewonden: ) A28 Li,9 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 25 mei 2020

WOENSDAG 06|05

Bestuurder bekneld in auto na ernstig ongeval in Nijkerk

De weg ligt bezaaid met brokstukken

NIJKERK - Woensdagmiddag rond 13.45 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden na de afrit 9 van de A28. Een bestelbus die van de afrit kwam en de Berencamperweg op wilde is geraakt door een personenauto uit de richting Nijkerk naar Zeewolde. De weg lag bezaaid met brokstukken.

Beide inzittenden van de personenauto zaten bekneld in hun voertuig. De brandweer van Nijkerk heeft beiden bevrijd waarna deze in een ambulance zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. In totaal waren er twee gewonden na het ongeval. De afrit en de weg richting Zeewolde is tijdelijk afgesloten geweest.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.