Datum vandaag Tijd 13:03:36 Bgm-03 Oms Brandmelding O8214 Hotel Het Wheemplein Venestraat Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 12 augustus 2020

ZONDAG 22|03

Coronavirus vastgesteld bij inwoner van Scherpenzeel

Het is mogelijk dat meerdere inwoners besmet zijn geraakt met het virus

SCHERPENZEEL - Ook in Scherpenzeel is inmiddels bij een inwoner het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Het is mogelijk dat meerdere inwoners besmet zijn geraakt met het virus. Vanwege privacy worden verder geen mededelingen gedaan.

Burgemeester Harry de Vries: "Allereerst wens ik de patiƫnt in deze situatie beterschap toe. Ik begrijp dat het voor Scherpenzeel een schok is, dat nu ook in onze gemeente het corona-virus is vastgesteld. Hoewel we hier natuurlijk wel op voorbereid waren. Ik wil u allen op het hart drukken: houd afstand van elkaar. Denk aan de 1,5 meter afstand, hierdoor krijgt besmetting weinig kans. Doe het voor de gezondheid van ons allen en in het bijzonder voor de zwakkeren onder ons. Dit is ons belangrijkste wapen tegen het corona-virus, helemaal nu we ook in Scherpenzeel met dit virus de strijd aan gaan. Ik wens u allemaal veel sterkte toe."

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.