Datum vandaag Tijd 15:16:59 Fratersgoed 3863XN Nijkerk 41049 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

donderdag 02 april 2020

ZATERDAG 21|03

Enorme krijttekening voor eenzame ouderen op parkeerterrein woonzorgcentrum in Nijkerk

NIJKERK - Zaterdag 21 maart zijn er twee enorme krijttekeningen gemaakt op het parkeerterrein van woonzorgcentrum Huize Sint Jozef aan de Huserstraat in Nijkerk.

Twee families hebben de tekeningen gemaakt om de ouderen te steunen die op dit moment geen bezoek mogen ontvangen. In de tekening staat de tekst "Liefs uit ons hart" met daar omheen veel hartjes in allerlei verschillende kleuren. De bewoners en medewerkers van het complex keken hun ogen uit en waren erg te spreken over het mooie gebaar.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.