Datum vandaag Tijd 17:49:54 Bgm-01 Br Nacontrole Lorentzhof Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 02 april 2020

ZONDAG 15|03

Meander ziekenhuis Amersfoort plaatst tenten voor opvang en screening van patiënten en bezoekers

AMERSFOORT - Voor de opvang en screening van patiënten en bezoekers plaats Meander Ziekenhuis Amersfoort tenten bij de SEH en bij de ingang in de parkeergarage. Vanaf maandag 16 maart zijn in deze tenten medewerkers van Meander aanwezig die patiënten en bezoekers opvangen en uitleg geven over de genomen maatregelen.

De hoofdingang aan de Maatweg en de ingang Fysiotherapie en Revalidatie (aan de achterzijde) zijn vanaf 16 maart gesloten.

Gina Sepp zegt: spacer
Goed bezig
,hoop er geen gebruik van te maken.
16-03-20 09:05
Score: 11