Datum vandaag Tijd 13:03:36 Bgm-03 Oms Brandmelding O8214 Hotel Het Wheemplein Venestraat Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 12 augustus 2020

ZATERDAG 07|03

Motorcrosser gewond tijdens wedstrijd op circuit in Ermelo

Een traumahelikopter was opgeroepen maar deze is even later afgemeld

ERMELO - Zaterdagmiddag 7 maart heeft een ongeval plaatsgevonden tijdens een wedstrijd bij MC Volgas aan de Drieƫrweg in Ermelo.

Een motorcrosser is tijdens een wedstrijd gewond geraakt. Het is onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren. Een traumahelikopter was opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen maar deze is even later afgemeld. De motorrijder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De wedstrijd heeft een tijd stil gelegen maar is even later toch hervat. Volgens Alarmeringen Harderwijk kwam de melding om 16:18 uur binnen bij de hulpdiensten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.