Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:49:54 Bgm-01 Br Nacontrole Lorentzhof Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 02 april 2020

WOENSDAG 19|02

Gemeente Putten peilt belangstelling voor ‘boevenverklikker’ om auto-inbraken te voorkomen

De gemeente Putten sluit hiermee aan bij een initiatief van de gemeente Barneveld

PUTTEN - In 2019 werd er in Putten bijna 50 keer iets uit een auto gestolen. Om auto-inbraken te voorkomen promoot en inventariseert de gemeente Putten de interesse voor de zogenaamde 'boevenverklikker' voor particuliere auto-eigenaren.

 

De gemeente Putten sluit hiermee aan bij een initiatief van de gemeente Barneveld. Na een succesvolle proef in Barneveld, bundelen de gemeenten Barneveld en Putten straks de uitkomsten van de inventarisatie. Want hoe meer belangstelling er is, hoe scherper de prijs voor de consument kan worden.

 

Maak uw interesse kenbaar

Heeft u belangstelling voor een boevenverklikker? Vul uw gegevens dan in op de website www.inbraaksensor.nl. Voor alle duidelijkheid: dit is alleen een inventarisatie om te zien hoeveel auto-eigenaren interesse hebben. Het verplicht u tot niets. Het is aan u of u in de toekomst wel of niet tot aanschaf overgaat. Naar verwachting gaat de boevenverklikker tussen de € 100,00 en € 200,00 kosten.

 

Wat is een boevenverklikker?

Een boevenverklikker is een anti-inbraaksensor dat wordt gebruikt om auto-inbraken te voorkomen. Het gaat om een compact apparaatje dat (uit het zicht) in de auto ligt. Deze sensor geeft een signaal af op het moment dat er beweging in/van de auto waarneembaar is. Dit signaal komt binnen op de telefoon van de eigenaar van de auto. Die kan vervolgens actie ondernemen of de politie bellen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines